Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yakmak

Rüyada yorgan yakmak

Rüyada yorgan yakmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret eder.

Rüyada yorgan yakmak gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada yatak yorgan yakmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yakmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan kaybetmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, her zaman kötülük için çalışacağına delalet eder.

Rüyada yamalı yorgan görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada desenli yorgan görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan yandığını görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada ipek yorgan görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, rahat nedir öğreneceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganla gezmek siparişlerinin çoğalacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments