Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan kaybetmek

Rüyada yorgan kaybetmek

Rüyada yorgan kaybetmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, işlerin aksayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan kaybetmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Rüyada yorganı kaybetmek emeklerinin heba olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sermayesinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada yorgan kaybetmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorganını kaybetmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının helal para olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan yorgan görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada yorgan diktirmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada üstünde yorgan görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sermaye kaybedeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, dertlerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada hediye yorgan almak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments