Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek yorgan görmek

Rüyada ipek yorgan görmek

Rüyada ipek yorgan görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, işlerinin başarılı olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ipek yorgan gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Rüyada ipek yorgan görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada ipekli yorgan görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipek mendil görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek elbise giymek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına işarettir.

Rüyada ipek giymek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bekarlar için evlenmeye inanılır.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine işarettir.

Rüyada kırmızı ipek kumaş görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ipek seccade görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments