Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli yorgan görmek

Rüyada desenli yorgan görmek

Rüyada desenli yorgan görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, dertlerin sona ereceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kazancının eksileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Rüyada desenli yorgan gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Rüyada desenli yorgan görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine inanılır.

Rüyada desen çizmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada desenli bilezik görmek maddi anlamda zarar edeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalettir.

Rüyada desenli elbise giymek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada desenli balık görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Rüyada leopar desenli yılan görmek büyük borçların altında ezileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada desenli yılan görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments