Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla gezmek

Rüyada yorganla gezmek

Rüyada yorganla gezmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganla gezmek gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada yorganla gezmek huzura ve rahata kavuşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Rüyada yorgan iğnesi almak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Rüyada yatak yorgan almak kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işarettir.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek çok hayırlı haberler alacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına tabir olunur.

Rüyada yorgan kılıfı görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yastık görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada işlemeli yorgan görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkonda yorgan görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments