Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan vermek

Rüyada yorgan vermek

Rüyada yorgan vermek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, tebrik edileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada yorgan vermek gördüyseniz:

  • Daha huzurlu bir ortamda düşünmelisiniz.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet eder.

Rüyada dürülü yorgan görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan sökmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yorgan yaktığını görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada atlas yorgan görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan silmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments