Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlas yorgan görmek

Rüyada atlas yorgan görmek

Rüyada atlas yorgan görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret eder.

Rüyada atlas yorgan gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada atlas yorgan görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iyi şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlas görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine delalettir.

Rüyada atlas kumaş görmek başarıların çoğalacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atlas okyanusu görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak sıkıntıların artacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, büyüleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan vermek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kariyerinin yükseleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işarettir.

Rüyada başkasının yorganını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, içine kapanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments