Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan sökmek

Rüyada yorgan sökmek

Rüyada yorgan sökmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yorgan sökmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada yorgan sökmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada azı dişini sökmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine yorulur.

Rüyada elbise sökmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, neşenin yerine geleceğine, birçok ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada dişlerini sökmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada dikişi sökmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tahta sökmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet eder.

Rüyada parke sökmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, imkânlarını kaybedeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşını sökmek malının ve parasının da artacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerinde aksama olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments