Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlanmış çarşaf görmek

Rüyada katlanmış çarşaf görmek

Rüyada katlanmış çarşaf görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada katlanmış çarşaf gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada katlanmış çarşaf görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalettir.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dört katlı ev görmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tek katlı inşaat görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada katlanmış çorap görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalettir.

Rüyada kadin ezan okumak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kat kat elbise çıkarmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, zahmete ve çileye düşeceğine yorulur.

Rüyada üç katlı bina görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments