Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise kılıfı görmek

Rüyada elbise kılıfı görmek

Rüyada elbise kılıfı görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, yeni yerler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet eder.

Rüyada elbise kılıfı gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Rüyada elbise kılıfı görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıfsız yastık görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kılıfında silah görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı yıkamak şeytanın aklına uyacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalettir.

Rüyada yorgan kılıfı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabanca kılıfı görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, karısının çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments