Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan diktirmek

Rüyada yorgan diktirmek

Rüyada yorgan diktirmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yorgan diktirmek gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada dikilmiş yorgan görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hanesine güneş doğacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada yorgan diktiğini görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yorgan diktiğini görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan diktirmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kendine elbise diktirmek ailesini de mutlu edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dik merdiven görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak diktiğini görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan elbisesi diktirmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments