Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye yorgan almak

Rüyada hediye yorgan almak

Rüyada hediye yorgan almak arzularınızın gerçekleşeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hediye yorgan almak gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Rüyada hediye yorgan almak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan hediye etmek rahatın ve konforun geleceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret eder.

Rüyada hediye yorgan görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, evleneceğinize, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalettir.

Rüyada yorgan hediye almak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yarınlara bakacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yün yorgan yıkamak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli yorgan görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Rüyada çeyiz yorganı görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments