Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan hediye etmek

Rüyada yorgan hediye etmek

Rüyada yorgan hediye etmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, dertlerinin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan hediye etmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada hediye yorgan görmek zarar edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Rüyada yorgan hediye almak ele güne muhtaç olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine işaret eder.

Rüyada yorgan hediye etmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Rüyada hediye yorgan almak işini kaybedeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, hastalıkların biteceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işarettir.

Rüyada temiz yorgan görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yorgan hurcu görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yorgan görmek rütbesinin artacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments