Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yorgan görmek

Rüyada temiz yorgan görmek

Rüyada temiz yorgan görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada temiz yorgan gördüyseniz:

  • Fazla dağınık yaşamaktan vazgeçip kendinize düzenli bir yaşam kurmanız gerekiyor.

Rüyada temiz yorgan görmek kazancın günden güne daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada temiz yatak yorgan görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada yorganı başkasına vermek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine inanılır.

Rüyada yorganla gezmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yorganla örtünmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yorgan sermek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli yorgan görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk yorgan görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments