Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan dikmek

Rüyada yorgan dikmek

Rüyada yorgan dikmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgan dikmek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada yorganı dikmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada bebek yorganı dikmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün yorgan dikmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, içinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, kar sağlayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ağzı dikmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kazancını iki kat arttıracağına, sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan dikmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada mavi yorgan dikmek başını borçlardan kaldıramayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments