Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün yorgan dikmek

Rüyada yün yorgan dikmek

Rüyada yün yorgan dikmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, mutlu olacağınıza, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hoş muhabbette olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet eder.

Rüyada yün yorgan dikmek gördüyseniz:

  • gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yün yorgan dikmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yün ve yorgan görmek istemediği halde borçlanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yorgan ve yün görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, sermayesinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yünden yorgan yapmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, her zaman hürmet göreceğine tabir olunur.

Rüyada yün yorgan yıkamak artık kötü günler yaşamayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek zorluklarının biteceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yün yorganı görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yünü görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülşen

Rüyamda ölmüş olan annem bana kahverengi yüzden yorgan dikiyor anlamı nedir