Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmış çarşaf görmek

Rüyada yıkanmış çarşaf görmek

Rüyada yıkanmış çarşaf görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış çarşaf gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada çarşaflı bayan görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına inanılır.

Rüyada çarşaf silkelemek ileri gideceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulur.

Rüyada yeni çarşaf almak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına yorulur.

Rüyada çarşaf giyen kadın görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Rüyada yorgan ve çarşaf görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çarşaf dikmek önemli bir şahsiyet olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf asılı görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, zenginliğe sahip olunacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments