Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolunmuş horoz görmek

Rüyada yolunmuş horoz görmek

Rüyada yolunmuş horoz görmek iş hayatında saygı göreceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolunmuş horoz gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Rüyada yolunmuş horoz görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk veya horoz görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada horoz eti görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada horoz civciv görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz kafası koparmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına tabir olunur.

Rüyada horozla tavuk görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz tutmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Rüyada horoz kanı görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, eşyaların yenileneceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments