Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horozla tavuk görmek

Rüyada horozla tavuk görmek

Rüyada horozla tavuk görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada horozla tavuk gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Rüyada tavuk ve horoz görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk horoz görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek karasızlık yaşayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Rüyada horoz tavuk görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada horoz yada tavuk görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalettir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına tabir olunur.

Rüyada horoz ve tavuk görmek alim insanlardan sayılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yada horoz görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments