Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz kafası koparmak

Rüyada horoz kafası koparmak

Rüyada horoz kafası koparmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada horoz kafası koparmak gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Rüyada kafası kopmuş horoz görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına işarettir.

Rüyada horozun kafasını koparmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş horoz kafası görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada horozun kafasını kesmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada horoz kafası koparmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet eder.

Rüyada horoz kafası görmek devlete hizmet etmeye, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozdan kaçmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada horoz yavrusu görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, daha çok çalışılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments