Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz tutmak

Rüyada horoz tutmak

Rüyada horoz tutmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada horoz tutmak gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Rüyada horoz tutmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına rivayet eder.

Rüyada horoz başı kesmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Rüyada horoz yemlemek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz şekeri görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz pişirdiğini görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla horoz görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ortalığın karışacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada horoz yavrusu görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sıkıntının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada horoz satmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments