Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtlu çorba içmek

Rüyada yoğurtlu çorba içmek

Rüyada yoğurtlu çorba içmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çok güzel günler göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek gördüyseniz:

  • Herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt çorbası içmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, büyük üzüntüler olacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yoğurt çorbası görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yoğurt çorbası yemek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurdun suyunu içmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments