Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt çorbası içmek

Rüyada yoğurt çorbası içmek

Rüyada yoğurt çorbası içmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada yoğurt çorbası içmek gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Rüyada yoğurt çorbası içmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hastalıktan şifa bulmaya, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sosyal konumunun değişeceğine inanılır.

Rüyada yoğurt çorbası yemek kazancının iki kat artacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Rüyada yoğurt çorbası görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt suyu içmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments