Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurdun suyunu içmek

Rüyada yoğurdun suyunu içmek

Rüyada yoğurdun suyunu içmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurdun suyunu içmek gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada yoğurdun suyunu içmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Rüyada yoğurt suyu içmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt içmek eğitimlerinin iyi olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada yoğurt çorbası içmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek çok daha fazla adım atacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sabrını zorlayacağına inanılır.

Rüyada yoğurt suyu görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akvaryum suyu içmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, evlerine dünürcü geleceğine, yanlışlara düşeceğine işarettir.

Rüyada kıllı su içmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments