Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt çorbası yemek

Rüyada yoğurt çorbası yemek

Rüyada yoğurt çorbası yemek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yoğurt çorbası yemek gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Rüyada yoğurt çorbası yemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurt çorbası görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt çorbası içmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada yoğurtlu patates kızartması yemek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments