Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtlu çorba yapmak

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada yoğurt çorbası içmek iç huzurunun yerinde olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek evlatlarından hayır bulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yoğurt çorbası görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kişinin iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada yoğurt çorbası yemek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulur.

Rüyada yoğurtlu makarna yapmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments