Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek huzurunun da yerine geleceğine, güç ve para kaybedeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı rivayet eder.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada yoğurt çorbası yemek tatsız durumların yaşanacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek endişe verici olaylar yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada yoğurt çorbası görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada yoğurt çorbası içmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu patlıcan görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments