Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtlu çorba yemek

Rüyada yoğurtlu çorba yemek

Rüyada yoğurtlu çorba yemek parasal anlamda rahat edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, hayırlı haberler alacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, yollarını ayıracağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada yoğurt çorbası yemek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurtlu çorba yemek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt çorbası içmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu çorba yapmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işarettir.

Rüyada yoğurt çorbası görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yoğurtlu çorba içmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, evlenme yolunda adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kaşıkla yoğurt yemek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments