Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtlu patlıcan görmek

Rüyada yoğurtlu patlıcan görmek

Rüyada yoğurtlu patlıcan görmek onlar için çabalayacağına, rahat nefes alınacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada yoğurtlu patlıcan gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada yoğurtlu patlıcan görmek onlara hocalık edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu patlıcan yemek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada patlıcan yemek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kuru patlıcan ve biber görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Rüyada patlıcan yemeği yediğini görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan kabak görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış patlıcan görmek düşmanların önlerinin açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlıcan topladığını görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments