Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, resmi bir göreve getirileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık yastık kılıfı gördüyseniz:

  • Olumlu sonuçlar elde etmek için kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yastık kılıfı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yeniden bir araya geleceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek mutluluk ve saadete, işinden evine gidip geleceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine işarettir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı almak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments