Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kılıfı görmek

Rüyada yastık kılıfı görmek

Rüyada yastık kılıfı görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hem ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek durulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kişinin her işi severek yapacağına inanılır.

Rüyada yastık kılıfı görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıfsız yastık görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı dikmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işarettir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments