Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık yastık görmek

Rüyada yırtık yastık görmek

Rüyada yırtık yastık görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yırtık yastık gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yırtık yastık kılıfı görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık yastık görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, geleceğin güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastıkta yatmak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yastık minder görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küstüm yastığı görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada döşek yastık görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments