Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastıkta yatmak

Rüyada yastıkta yatmak

Rüyada yastıkta yatmak tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yastıkta yatmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada yastıkta yatmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk yastık görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli yastık görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucakta yastık görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, onu borçtan kurtaracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Rüyada yastıkla yürümek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada yastık altında yılan görmek isabetli kararlar alacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada mor yastık görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık temizlemek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments