Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döşek yastık görmek

Rüyada döşek yastık görmek

Rüyada döşek yastık görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, rızkının azalacağına, borçların sonlandırılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada döşek yastık gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada döşek yastık görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına inanılır.

Rüyada ölüm döşeğinde birini görmek yokluğun biteceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, geçiminin güçleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, vefa göstereceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada döşek doldurmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini ölüm döşeğinde görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalettir.

Rüyada yırtık döşek görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments