Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık minder görmek

Rüyada yastık minder görmek

Rüyada yastık minder görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, inancından sapacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık minder gördüyseniz:

  • Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada yastık minder görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sünger minder görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli minder görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi minder görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski minder görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı minder görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mindere oturmak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, başarılarının katlanacağına inanılır.

Rüyada minder satın almak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, çok iyi işler yapılacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments