Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küstüm yastığı görmek

Rüyada küstüm yastığı görmek

Rüyada küstüm yastığı görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada küstüm yastığı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise, beklediğiniz olumlu işaretler kendini yavaş yavaş göstermeye başlayabilir.

Rüyada küstüm yastığı görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada süs yastığı görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil yastık görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık ve yorgan görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalettir.

Rüyada pembe yastık görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yorgan yastık görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık satın aldığını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yastık altında para bulmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments