Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık şort görmek

Rüyada yırtık şort görmek

Rüyada yırtık şort görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, daha çok çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık şort gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Rüyada yırtık şort görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada şort satın almak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sevilip sayılacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada deniz şortu görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Rüyada şort aldığını görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada şort giymek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şort görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı şort görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine yorulur.

Rüyada sarı şort giymek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments