Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık para saymak

Rüyada yırtık para saymak

Rüyada yırtık para saymak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisini ona adayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, eline geçen malları tutamayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık para saymak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Rüyada yırtık para saymak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının para saydığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Rüyada kağıt para saydığını görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok para saymak eşi ile problemler yaşayacağına, kendi işinin patronu olunacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kağıt para saymak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada eşinin para saydığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para almak saymak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulur.

Rüyada bol para saymak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments