Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para saydığını görmek

Rüyada kağıt para saydığını görmek

Rüyada kağıt para saydığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada kağıt para saydığını gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Rüyada tomarla kağıt para saymak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kağıt para saymak düşmanından uzak olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kağıt para saymak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, ağlayacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt para almak ve saymak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kağıt para saydığını görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bir süre belini doğrultamayacağına alamet eder.

Rüyada çok kağıt para saymak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt saymak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments