Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince külotlu çorap giymek

Rüyada ince külotlu çorap giymek

Rüyada ince külotlu çorap giymek rızkından ve gelirinden olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, elindekilerinin kıymetini bileceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada ince külotlu çorap giymek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada ince külotlu çorap görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ince çorap giymek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işarettir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına inanılır.

Rüyada ince çorap giymek şeytanın aklına uyacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, birlikteliğe başlayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet eder.

Rüyada etek ince çorap görmek hayallerinin suya düşeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments