Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külotlu çorap almak

Rüyada külotlu çorap almak

Rüyada külotlu çorap almak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada külotlu çorap almak gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı külotlu çorap görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lacivert külotlu çorap görmek karşılıksız bırakmayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada külotlu çorap almak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ince külotlu çorap giymek yaptığı işlerin de içine sineceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments