Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık külot görmek

Rüyada yırtık külot görmek

Rüyada yırtık külot görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, malından ve parasından olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, düşmanından uzak olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Rüyada yırtık külot gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Rüyada yırtık külot görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz külot yıkamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak külot görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Rüyada mavi külot görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kakalı külot görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, lüksünün artacağına, gözyaşlarının dineceğine tabir olunur.

Rüyada külot istemek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada külotlu erkek görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments