Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince külotlu çorap görmek

Rüyada ince külotlu çorap görmek

Rüyada ince külotlu çorap görmek başarılarının bir ömür süreceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ince külotlu çorap gördüyseniz:

  • Evle ilgili bir durum partnerinizle uğraşmanız gerekmesi belli bir sorunun askıya alınmasına neden olabilir.

Rüyada ince külotlu çorap görmek büyük aksilikler yaşayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ince külotlu çorap giymek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Rüyada ince çorap görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada etek ince çorap görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine inanılır.

Rüyada ince çorap giymek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, iyi konumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ince çorap almak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ince çorap görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments