Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz külotlu çorap görmek

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, patron koltuğuna geçeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz külotlu çorap gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Rüyada beyaz külotlu çorap görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, onu borçtan kurtaracağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık külotlu çorap görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada pembe külotlu çorap görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada külotlu çorap almak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments