Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen yıldız görmek

Rüyada düşen yıldız görmek

Rüyada düşen yıldız görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada düşen yıldız gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek işlerini büyüteceğine, diplomalı kimse olacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek yaşamının uzun olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine inanılır.

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek koyu sohbetler edeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments