Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareketli yıldızlar görmek

Rüyada hareketli yıldızlar görmek

Rüyada hareketli yıldızlar görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha rahat para kazanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hareketli yıldızlar gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Rüyada hareketli yıldızlar görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızları hareket ederken görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına yorulur.

Rüyada hareket eden yıldız görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada hareket ettirmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulur.

Rüyada hızlı hareket etmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hareket eden balık görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments