Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket eden yıldız görmek

Rüyada hareket eden yıldız görmek

Rüyada hareket eden yıldız görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, borcunu ödeyeceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rızık eksikliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hareket eden yıldız gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Rüyada hareket eden yıldız görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine inanılır.

Rüyada hareket eden otobüs görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada hareket eden heykel görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada hareket eden ev görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, maddi gücünün azalacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Rüyada hareket eden nesneler görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Rüyada hareket edemediğini görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hareket edememek konuşamamak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, gerginliğin biteceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada konuşamamak hareket edememek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yeni projelere atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments