Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların düştüğünü görmek

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızların düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız düştüğünü görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kavgaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada düşen yıldız görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rütbe alacağına delalet eder.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments