Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek kendi işini kuracağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltmanıza yardımcı olabilir.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek yeniden can bulacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızların yere düştüğünü görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, işinin yoluna gireceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına inanılır.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek farklı kişilerle tanışacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalettir.

Rüyada yıldızların yer değiştirdiğini görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, rızkın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, kişinin can derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına inanılır.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments