Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız düştüğünü görmek

Rüyada yıldız düştüğünü görmek

Rüyada yıldız düştüğünü görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yokluk çekmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yıldız düştüğünü gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldız düştüğünü görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen yıldız görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine yorulur.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına alamet eder.

Rüyada yıldızların düştüğünü görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada yıldızın denize düştüğünü görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada yıldızın düştüğünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments